Om oss

Vi som skriver på den här sidan kommer att ha helt fria tyglar. Vi ska röra oss mellan olika ämnen och områden och skriva om exakt det som faller oss in. Målet är att skapa en dynamisk sida som är full av överraskningar. Du som läsare ska aldrig riktigt veta vad som väntar dig – men du ska alltid känna att du vill ha mer.

Vi kommer att skriva om sådant vi kan – och exempelvis arbetar med på daglig basis. Vilket kan innebära att vi skriver om marknadsföring och ger tips om detta eller att vi avhandlar texter om renovering och byggfrågor. Vi kan även skriva initierat om design och inredning: vi alla jobbar med olika saker och har olika expertområden – det är en styrka!

Men, vi kommer även att ta oss an ämnen som vi själva vill veta mer om och fördjupa oss i: träning, kost, juridik – hur fungerar en vårdnadstvist? – och allt annat – konst, musik och exempelvis skönhetsbehandlingar. Målet är att vi ska ge dig nya kunskaper och att vi själva på köpet får lära oss en hel del nya saker. Vi låter vår nyfikenhet styra riktningen för texterna vi skriver. Välkommen!