Kategorier
Allmänt

Välj rätt Officepaket – vi tittar på allt

Dags att byta Officepaket? Med jämna mellanrum bör man ta tag i den frågan och se över vilka alternativ som finns – och vilka som bäst lämpar sig för de egna behoven och de personliga preferenser man har som användare. Vilket officepaket man sedan väljer är en annan sak – det viktiga är att man A) ser att det finns ett paket som passar och B) ser till att välja rätt.

Idag finns alla möjligheter till rådgivning gällande det senare. Det gäller även om du köper ett Officepaket via nätet. Många drar sig för detta då man tänker att man, på många sätt, köper grisen i säcken och inte alls får samma personliga hjälp som vid ett köp över disk.

Köp Officepaket online

Sanningen är den att E-handeln i stort erbjuder samma service – om inte bättre? – som butiker gör. Ska du köpa ett officepaket online så kan du rådfråga via exempelvis en chat och du kan därefter också använda samma lösning i samband med att din produkt levereras och ska installeras på din dator – och implementeras i din vardag. Att priset dessutom är lägre är en annan enorm fördel vid köp officepaket online.

Varför byta Officepaket?

Även om du trivs med ditt nuvarande officepaket så finns ett värde i att byta och uppgradera. Det handlar primärt om två anledningar till detta: säkerhet och flexibilitet.

Moderna officepaket erbjuder helt andra nivåer av säkerhetslösningar än vad äldre gör. Attackerna blir hela tiden mer avancerade och svåra att stoppa. De säkerhetslösningar som finns i äldre system är skapta för att förhindra exempelvis skadlig kod och virus som fanns förr – nuvarande attacker är helt annorlunda. Därför kan ett nytt officepaket också öka din trygghet och skapa en säkrare användning för dig.

Flexibilitet å sin sida handlar om att Microsoft tagit fram funktioner som möjliggör arbete från exempelvis hemmet och som bidrar till en mer modern arbetsplats. Du kan exempelvis interagera, dela dokument, redigera och kommunicera med dina kollegor – oavsett varifrån du arbetar – genom att uppgradera ditt officepaket.