Kategorier
Solceller

Det är dags att skaffa solceller till er fastighet

För den som vill investera i något riktigt smart, ekonomiskt och miljövänligt, så är solceller det självklara valet. Få hjälp att hitta rätt till er fastighet.

Solceller är något som allt fler riktar in sig på, och med god anledning. Det finns oändliga möjligheter när man väljer att installera solceller. Bland annat så kan man sänka sin elräkning, och man kan dessutom hjälpa till att göra elektriciteten mer miljövänlig. Så det är helt klart värt att kolla upp solceller för fastigheter och se vad som passar er.

Det är alldeles utmärkt när man äger många fastigheter med outnyttjade tak. Takytan bara finns där och kan lika gärna användas på bästa möjliga sätt, det vill säga genom att installera solceller på den. En annan alldeles utmärkt anledning till att skaffa solceller är ju såklart att fastigheten ökar i värde.

Ni får hjälp från planering till installation av solceller för er fastighet

Ni behöver inte oroa er för att ni inte själva har så stor koll på vad det innebär att installera solceller. När ni samarbetar med en expert på solceller så behöver ni inte tänka på någonting själva. Ni får hjälp med allt från planering till installation och service. Det gör att era solceller blir rätt installerade och servade och får en lång hållbarhet.

Att installera solceller behöver göras av någon som har rätt kompetens och de rätta certifikaten. Det är viktigt eftersom minsta fel kan göra stor skada. Det är därför som det är svensk lag på att när en elinstallation ska göras om så måste den utföras av en certifierad elektriker.

Att räkna ut hur solceller kan sänka kostnaderna för er fastighet

Varje installation föregås av noggranna beräkningar. Dessa beräkningar och mätningar görs för att hitta den optimala lösningen för just er byggnad. Det vill säga att ni får tillräckligt med solceller för att det ska göra en ordentlig skillnad. Vi använder olika mycket el under de olika årstiderna, och solcellerna producerar olika mycket el vid olika väder.

Det ska också nämnas att solceller inte nödvändigtvis behöver sol för att fungera. Solceller fungerar faktiskt till och med på molniga dagar. Hur som helst, så är det viktigt att beräkningarna som görs tar med årsförbrukningen i siffrorna. Då får ni en rättvis syn på hur mycket ni egentligen kommer att spara.

Solceller fungerar bra för såväl liten som stor fastighet

Det är ett känt faktum att en privatperson som investerar i solceller har en stor vinst att hämta in. Men det gäller även för större fastighetsägare. När man investerar i solceller ökar värdet på fastigheten markant, samtidigt som elkostnaderna sänks, vilket i sin tur gör fastigheten mer attraktiv för nya hyresgäster.

Det kan helt enkelt inte bli bättre än så, när man tänker på det. Ni behöver inte sitta och försöka klura ut på egen hand hur mycket ni skulle spara på att installera solceller, ni kan istället kontakta en energiexpert som hjälper er med det, och sedan har ni svaret svart på