Kategorier
Flytt

Vanliga missförstånd om flyttstädning i Stockholm

Det är vanligt med missförstånd när det kommer till flyttstädning i Stockholm. En tjänst som kan vara till stor hjälp under en annars mycket stressig flytt.

Ibland finns det sådant som är mycket bra men som kan missförstås av de som inte har ordentlig kännedom. Så är det när det gäller flyttstädning. För ibland händer det att de som använder sig av en städfirma för flyttstädning får höra vilken onödig lyx det är och hur kan de ha råd med något sådant?

Men för den som tar reda på fakta är flyttstädning varken dyr eller onödig. Snarare tvärtom. För ofta tar de som flyttar ledigt för att kunna ha tid med att både flytta och flyttstäda. Något som tär på orken och som dessutom kan innebära ett inkomstbortfall. Dessutom är flyttstädning mycket svår att utföra för någon som inte arbetar med städning till vardags. 

Flyttstädning – billigare än man kan tro

Priset för en flyttstädning är alltså inte så högt som man kanske kan tro. Det är dessutom enkelt att få en prisuppgift då de flesta städfirmor använder sig av en enkel tabell på priser beroende på hur stor bostaden är. Möjligen kan det tillkomma extra kostnader ifall det finns ytterligare ytor som exempelvis garage, förråd, källare eller vindsutrymme. 

Ändå är det inte enbart priset i sig som gör att en flyttstädning är något värt att fundera över. Inte heller det faktum att du slipper ta ledigt eller slita ut dig med en städning efter en flytt av bohaget. Nej, det är så att om en städfirma anlitas så kan du släppa den gamla bostaden helt och hållet. Eventuella brister eller klagomål på städningen hanteras av städfirman själva. 

Tryggt och enkelt med flyttstädning

Det finns alltså många fördelar med en flyttstädning som man kanske inte tänker på mitt i allt flyttkaos. Sådant som kan kännas mycket skönt att ha koll på när det ofta är en röra, trots att intentionen alltid är att ha full koll på allt som ska göras och vad som finns i varje kartong. 

Exempelvis är det något mycket avstressande och härligt med att tömma sin gamla bostad på bohag och helt enkelt bege sig över till den nya bostaden. Utan att behöva se tillbaka. För när man bokar en flyttstädning så är det precis det som sker när bostaden är tömd. 


Boka en flyttstädning i Stockholm

Om du har bestämt dig för att det är dags att boka en flyttstädning i Stockholm så finns det olika vägar att gå. Antingen kan du göra en enkel sökning via internet eller så kan du fråga grannar eller vänner ifall de har tips om någon som de tycker är bra. Men hur valet än görs så är det betydligt enklare än att utföra städningen själv. 

Den enda frågan är nu vad du ska göra istället för att planera för flyttstädning och köpa in en massa städmaterial och utrustning. Kanske ta en promenad eller dyka ner i soffan med familjen för att prata om hur härligt det ska bli i den nya bostaden.